Leírás
Termelői diós akácméz: Igazán különleges és jó párosítás a dió és a méz kombinációja. Teába, forró italokba, palacsintába, gofrira vagy csak magába, élvezze az édes ízvilágát.
Szarvasgombás balzsamecet krém: Rendkívül különleges rengeteg féleképpen felhasználható markáns ízvilágú balzsamecet különlegesség.
Libamáj mousse: Tartósítószer és adalékanyag mentes Hungarikum. Laktóz és glutén mentes , összevetője 60% libamáj.
Szójagyertya: Természetes kézzel készített magyar illatosított szójagyertya.
Libamáj pástétom: Tartósítószer és adalékanyag mentes Hungarikum. Laktóz és glutén mentes , összevetője 70% libamáj.
Boroskészlet: Készlet tartalma:palackdugó,dugóhúzó,cseppfogó és üvegdugó kiöntővel.
Mészáros Pál grandiózus Malbec: A borászok egy Argentin út után döntöttek úgy, hogy a fajtával kísérletet tesznek Szekszárdon is. Ez egy teljesen úttörő lépés volt a részükről, eredetileg nem is hozhatták forgalomba ezen a néven. Latinoként futott be szép sikereket, végül 2016-tól már Malbec néven is telepíthető és forgalmazható fajtáról van szó. Bár azonnal túlérett jegyeket mutat, alkoholtartalma soha nem haladja meg a 14 térfogat százalékot.
Kézműves étcsokoládé különlegesség: Gondosan kézzel készített és liofilizált barack darabokkal szórt csokoládé, nem csak szemet gyönyörködtető, de mennyei finom is.
Spanyol narancshéj szegfűszeges és fahéjas fűszerezéssel: Gongosan kézzel szeletelt spanyol narancshéj csipetnyi fahéj és szegfű fűszerezéssel. Hazai kézműves termék.
Kézműves étcsokoládé különlegesség: Gondosan kézzel készített mandula és kókusz darabokkal szórt csokoládé, nem csak szemet gyönyörködtető, de mennyei finom is.
Kézműves tejcsokoládé különlegesség: Gondosan kézzel készített és liofilizált gyümölcs darabokkal szórt csokoládé, nem csak szemet gyönyörködtető, de mennyei finom is.
Faláda: A termékeket stílusosan dekorációs szalmába helyezzük.