Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Csoki küldés

Csoki küldés

Különleges csokoládét ajándékba is küldhetsz - a mostani kézműves csokoládék remek ajándékok!

Ha valamit évszázadok óta csak úgy emlegetnek, hogy az Istenek Eledele, akkor az valószínűleg valamiben nagyon jó. Van krémes, omlós, édes és keserű, kerek, szögletes, lyukacsos. Az ember néha az éjszaka közepén felébred, mert dörömböl a konyhaajtó, hogy itt vagyunk. Vajon miről beszélünk? Természetesen a csokoládéról.

Ha csokoládéról van szó, akkor a magyar embernek Gombóc Artúr neve is azonnal beugrik, hiszen a rajongók élvonalába tartozik kedvenc rajzfim hősünk. Csukás István zseniális meséjében a duci madár bizony sokszor szembesült azzal a szörnyű ténnyel, hogy nincs otthon csokoládé. Ezt a meglehetősen jelentős problémát különböző kalandok által sikerült orvosolnia hősünknek, de volt olyan is, hogy csoki küldés képében rátalált a szerencse. A nyolcvanas évek derekán csoki küldés még csak a képzeletünkben létezett, és valószínűleg Gombóc Artúr volt az első, aki ilyen pakkot kapott, Csukás István álma azonban mára szerencsére valósággá vált. A csoki küldéssel mint ajándékküldéssel valószínűleg nem lehet hibázni, hiszen olyan dologról beszélünk, amit mindenki szeret. Adni legalább olyan jó, mint kapni. Persze az sem mindegy természetesen, hogy milyen csokoládéról beszélünk.

A legjobbakból válogatunk

Mindenki evett már finom és kevésbé finom csokoládét. Az édesség előállítását bátran nevezhetjük művészetnek is, a ritkaságok pedig, ahogy mondani szokták, kincset érnek. A meglepetesem.hu csokoládés ajándékcsomagjai csupa prémium kategóriás, kézműves csokoládét tartalmaznak, melyeket nem feltétlenül lehet elérni az áruházak polcain. A csoki ajándékként való küldése nálunk így bármilyen alkalomra tökéletes választás, legyen az ünnep, egy jelentősebb esemény, mint a ballagás vagy egy évforduló, vagy éppen születés- és névnap. Mindenből jó a különleges, de a csokoládéra különösen igaz ez, hiszen a gondosan válogatott alapanyagokból a tökéleteset kihozni bizony nem egyszerű feladat. Aki pedig rajong a gasztronómia kakaós remekeiért, az bizonyosan értékelni is fogja a csokoládé ajándékcsomagban megbúvó különlegességeket, legyen szó ét- vagy édes csokoládéról.

csokoládé box

Az első csoki küldés

Történelmi érdekesség, hogy pontosan lehet tudni, hogy az Istenek Eledele mikor érkezett meg először Európába. Ez 1502-ben történt, és a csoki küldés lehetőségével Kolumbusz Kristóf élt először, aki a királynéjának küldött a különleges csemegéből. Tehát azt is mondhatnánk, hogy régóta hódolhatunk ennek a csodálatos éteknek, holott meglehetősen nagy lemaradásban vagyunk az aztékokhoz és majákhoz képest, akik már időszámításunk előtt 2000-ben kereskedtek a csokoládéval, sőt olyan fizetőeszköz volt náluk, mint másutt az arany. Ezt a történelmi kitérőt csak azért tettük, mert a csoki küldés, főleg ha valóban jó csokoládéról van szó, nagyon is szép ajándék. A gyűjtők például egy vagyont megadnak egy csokoládé ritkaságért, de aki igazi kalandra vágyik, az keresse fel a New York-i Eupheria és a Serendipity éttermet. Itt késztik a desszertet, ami a világ 28 legjobb csokoládéjából készül. Érdemes volna kipróbálni, jóllehet egy adag 25 ezer dollárba kerül. Nos, a csoki küldés ettől azért olcsóbb megoldás, az élmény pedig hasonló. Próbáld ki te is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékcsomag küldés
Az oldal tetejére