Barion Pixel

Fogadja el a cookie beállításokat a megfelelő működéshez. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát. Elmúlt már 18 éves? Ha igen kattintson az elfogadom gombra, ha nem lépjen ki oldalunkról.

Babaköszöntő ajándék küldés

Babaköszöntő ajándék küldés

Babaköszöntő ajándék küldés országos és nemzetközi kiszállítással

A babavárás egy végtelenül izgalmas és boldog időszak az ember életében. Egy új élet megszületése pedig hatalmas dolog, amihez bizony ünnepség is dukál, és persze meglepetések is, mint a babaköszöntő ajándék. Kérdés persze, hogy mi is legyen az a babaköszöntő ajándék, mi az aminek a baba és az anyukája is ugyanúgy örülni fog.

Nehéz igazán jó ajándékot találni, hiszen egy gyermek megszületése valóban jelentős esemény, mondhatni ez a legfontosabb születésnap az ember életében. Nálunk rendhagyó módon a férfiak szokták ünnepelni az úgynevezett tejfakasztó buli keretében. Összegyűlnek a haverok és a lehető legnagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztják el, hogy az anyukának legyen elég teje. Persze arról is szól a dolog, hogy az apuka jól kimulassa magát, hiszen egy darabik erre biztosan nem lesz ideje. Mindenesetre eme jeles alkalomra is szoktak adni a barátok babaköszöntő ajándékot. Mégis az ajándékozás inkább az újszülött első meglátogatása alkalmából esedékes. Ilyenkor mindenki egy kis meglepetéssei is készül, olykor jóval, olykor pedig rosszal.

Babaköszöntő ajándék

Babaköszöntő ajándék fiúknak és lányoknak

A férfiak álnak leginkább tehetetlenül a kérdés előtt, ha kisfiú az újszülött, akkor rendre pár üveg bor, vagy egy palack nemesebb itóka mellett döntenek, mondván, hogy majd a huszadik szülinapon együtt felpattintják a palackot. A kislányoknál pedig rendre egy plüss mackó szokott lenne az ajándék. Az ajándékvásárlás valóban nem egyszerű feladat, ezt hivatott megkönnyíteni a meglepetesem.hu a babaköszöntő ajándékcsomagjaival. A gondosan összeállított ajándékcsomagok, ajándékkosarak vagy ajándékboxok csupa olyan különleges ajándékot rejtenek, aminek az anyukák és a kisbabák is örülni fognak. Tökéletes választás lehet mindenkinek, aki babát szeretne köszönteni, ráadásul a döntés előtti hosszú gondolkodási időszakot is megspórolhatjuk maguknak.

Egy babaköszöntő ajándékcsomaggal garantált az öröm

A babaköszöntő ajándékokat a meglepetesem.hu úgy állította össze, hogy minél többféle dolgot rejtsen a válogatás. A testápoló, a baba játékok és persze a plüss mackó is jellemzi ezeket az ajándékválogatásokat, mindezt tökéletes köntösbe csomagolva. Egy baba köszöntésénél ugyanis a külcsín is rengeteget számít, talán jobban, mint bármelyik másik ajándékozás esetében. A babaköszöntő ajándékok így rendkívül kedves, ugyanakkor mégis elegáns csomagolást kapnak. A tartalom pedig úgy lett összeállítva, hogy egyszerre legyen hasznos és kényeztető, egy szóval minden, ami a kicsinek kell. A babaköszöntő ajándékokat úgy szegmentáltuk, hogy külön a lányok és külön a fiúk részére, így még könnyebb lesz a választás. Nem kell órákig fejvakargatva sétálni az üzletek között, hiszen itt mindent egy helyen megtalálsz. A babaköszöntő ajándékokat akár az okostelefonodon keresztül is megrendelheted, és nem fog tovább tartani a dolog két percnél. Mivel a kiszállítást úgy ütemezheted, ahogy szeretnéd, így a baba már akkor is megkaphatja a babaköszöntő ajándékcsomagot, amikor még személyesen nem lehet meglátogatni. Valljuk be, több mint tökéletes.

Tartalomhoz tartozó címkék: Babaváró ajándék
Az oldal tetejére