Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékkosár küldés

Ajándékkosár küldés

Az ajándékkosakat a mai hatvas generáció még leginkább vállalati környezetből ismeri. Régebben ugyanis bevett szokás volt, hogy egy nagyobb cégnél nőnap alkalmából, illetőleg gyakran karácsonykor is, no meg a munka ünnepén, ajándékkosarat adtak ajándékba. Ma már az ajándékkosár küldésnek ettől több funkciója is van, a meglepetés pedig tökéletesebb, mint valaha.

Ezek a valamikori ajándékösszeállítások nagyban különböztek a mostanitól, jóllehet a minőség kérdése akkor is fókuszban volt, de a jóval kevesebb márkakínálat, illetőleg a kézműves termékek hiánya azért kevésbé izgalmas csomagokat eredményezett. A virág mellett az akkor divatos Hungaria és Napóleon konyak valamint pezsgők játszották a főszerepet, bár az akkor még extrának számító Karaván kávé is gyakran szerepelt a listán. A valamikori ajándékkosár küldésnek, pontosabban inkább átadásnak, volt egy olyan funkciója is, amit a mai generáció talán nem is ért. Olyan termékek is kerülhettek az ajándékválogatásba, amelyek legálisan nem voltak elérhetőek. A kelet-európai blokkon túlról származó nyugati termékek ugyanis nem léphették át az országhatárt, csak bizonyos feltételek mellett. Boltokba nem kerülhettek ugyan, de az ajándékkosarakba igen. A mai ajándékkosár küldésnek talán meglepő lehet, de van hasonló szerepe. Egy jól összeállított ajándékcsomag ugyanis olyan termékeket tartalmaz, melyeket nem lehet csak úgy levenni a boltok polcairól, jóllehet nem politikai nyomásra, hanem azért, mert nem kerülnek tömeggyártásra, hanem kis manufaktúrákban készülnek.

Ajándékkosár küldés nem csak különleges alkalomra

A kézműves termékeknek, a bio alapanyagokból előállított csokoládénak, méznek és különböző finomságoknak egyre nagyobb divatja van ugyan, de koránt sem könnyen érhetőek el. Ennek pedig nagyon egyszerű az oka: nem tömeggyártásban készülnek. Meg lehet őket rendelni az adott kis- vagy családi vállalkozás honlapjáról, be lehet szerezni őket különböző kézműves vásárokon, vagy lehet igényelni az ajándékkosár küldést, hogy mindennek a legjavát kapjuk. A meglepetesem.hu ajándékválogatásaiba csak a legjobbak kerülnek, ha úgy tetszik a különlegesek közül is a legkülönlegesebbek. Ugyanakkor a kézműves termékeket is tartalmazó ajándékösszeállításokat nem csak különleges alkalmakra kell tartogatni, az ajándékkosár küldés bármikor tökéletes választás, ha valakit szeretnénk meglepni egy tuti dologgal.

Meglepetés bármikor

A különböző ünnepek mellett vagy a név- és születésnapokon túl bármikor remek ötlet az ajándékkosár küldés, ha örömet akarunk okozni valakinek. Érdekes módon Amerikában például sokkal természetesebb dolog az ajándékkosár küldés, mindenféle alkalom nélkül is élnek vele az emberek. Jóllehet ezt a nagyobb távolságokkal is lehet magyarázni, de még inkább azzal, hogy az óceán túlfelén még tőlünk is hangsúlyosabb az egészséges életvitel, márpedig ezekben az ajándékválogatásokban csupa egészséges termék van. Az ajándékkosár küldés tehát több szempontból is tökéletes meglepetés lehet bármikor és bárkinek, akit szeretnénk megajándékozni.

Prémium ajándékkosár faládában Whisky exkluzív ajándékkosár

Tartalomhoz tartozó címkék: Ajándékkosár küldés
Az oldal tetejére