Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szülinapi ajándék ötletek

Merítsen szülinapi ajándék ötleteink közül - nőknek, lányoknak, férfiaknak és fiúknak is talál szülinapi meglepetést! A rendelés végén megadhatja az ajándékküldés napját.

Szülinapi ajándék tippek Szülinapi ajándék tippek

Az oldalunkon található összes ajándékcsomag közül bármelyiket szülinapivá varázsolhatja egy képeslappal vagy akár teljesen egyedi ajándékcsomagot is összeállíthat

Rendezés:

A legjobb szülinapi ajándék ötletek

Egy szülinapos akkor lesz boldog, ha sokan gondolnak rá a jeles nap alkalmából. Ha igazán emlékezetes szülinapi ajándékot szeretne küldeni, sorra kell venni a lehetőségeket. Ezek kortól, nemtől, érdeklődési körtől is függnek - mi most ajándékcsomagokra, ajándékkosarakra szűkítve tekintjük át a legjobb szülinapi ajándék ötleteket

Szülinapi ajándék ötletek férfiaknak

A férfiaknak szóló szülinapi ötleteket általában elintézik annyival, hogy "valami alkohol". Sokan persze szívesen megkóstolnak a férfi ünnepeltek közül egy finom bort, egy elegánsan gyöngyöző pezsgőt vagy egy különleges pálinkát. De azért sokan vannak azok is, akik jobban örülnek egy alkoholmentes ajándék összeállításnak, amely inkább a hazai ízekre, kézműves termékekre koncentrál. 

Szülinapi ajándék ötletek nőknek

Ha nőknek szóló szülinapi ajándék ötleteken töri a fejét, valószínűleg akaratlanul is a virágok és a virágküldés jutnak először az eszébe. A virágokat persze jól lehet kombinálni más jellegű ajándékokkal, vagy akár komplett ajándékkosarakkal, ajándékcsomagokkal is. Ha ide kattint, kimondottan hölgyek számára kifundált elképzeléseink között böngészhet. 

Szülinapi ajándék ötletek lányoknak

A lányoknak szóló ajándékok esetében szintén a virágcsokrok szolgálhatnak alapul, amelyet egy finom desszertcsokoládéval vagy egy aranyos plüssmacival kiegészítve juthat szép megoldáshoz. Az oldal látogatói azonban a statisztikáink szerint a szülinapos lányok esetében szívesen használják az egyedi ajándék összeállítás lehetőségét is - így bátran ajánlom Önnek is ezt a funkciót. 

Szülinapi ajándék ötletek fiúknak

Ha fiatalabb fiúról (vagy lányról!) van szó, érdemes átböngészni a gyereknapi ajándék szekcióban lévő ötleteinket. Ha már felnőttesebb fiút szeretne köszönteni, aki már betöltötte a 18. életévét, akkor egy finom borválogatást vagy pálinkaválogatást ajánlunk: kattintson ezekért a fiúknak szóló szülinapi ajándék koncepciókért. Ha a fiú épp a kettő közé esik, akkor alkoholmentes elképzeléseinket érdemes átböngészni.

Az oldal tetejére