Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nőnapi ajándék ötletek

Ajándékok nőnapra. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát saját üzenetével, plüssmacit vagy más kiegészítőt az ajándékcsomaghoz. Előrendeléseket is felveszünk.
Rendezés:

Nőnapra ajándék ötletek

A nőnap a rendszerváltás után sokáig fantáziátlan csokrokról és kókadt gerberákról szólt. Manapság azonban inkább a minőség határozza meg ezt az ünnepnapunkat. Érdemes is egy kis színvonalat, ötletet csempészni a nőnapi ajándék kiválasztásába. Hiszen ezen a napon ünnepeljük a nőket, akiknek az életet, a szerelmet és a gondoskodást köszönhetjük (többek között).

Az alábbiakban a "nőnap ajándék ötlet" téma kimeríthetetlen variációiból merítünk párat, amelyek valamilyen formában minden alkalommal felmerülnek.

Nőnapi ajándék ötletek 

Nőnapra virág dukál minden hölgynek. Ezt mindenki tudja, de a kivitelezésen sokkal több múlik, mint gondolná. Nagyon nem mindegy, hogy pár, a kelleténél hervadtabb virággal esünk be este az utolsó nyitva talált virágboltból, vagy pedig szánunk az alkalomra 1 órát. Érdemes megtervezni, hogy a család, rokonság, baráti kör hölgy tagjait mivel lepjük meg. 

Nem kell túlzásba esni, de egy jól összeállított nőnapi virágcsokorral és / vagy egy visszafogott ajándékcsomaggal tényleg örömet okozhatunk a gyengébbik nem tagjainak. Ha szeretné megadni a módját, és kapkodás helyett inkább profin intézné a nőnapi meglepetést, akkor pont jó helyen jár, a Meglepetésem.hu csapata minden évben rengeteg látogatónak segít kivitelezni a legjobbat a nőnapi ajándék ötletek közül.

Nőnapi ajándék ötletek kislányoknak

A nőnap eredetileg azért jött létre, hogy valamiképp felhívják a figyelmet arra a küzdelemre, aminek a 19. század elején az volt a tétje, lesz-e a nőknek szavazati joguk, 8 órás munkaidejük, jobb munkakörülményeik. Ma már ezek közül nagyon sok dolog magától értetődő, természetes.

Így nem baj, ha a legifjabbak figyelmét is finoman felhívják arra, hogy pár generációval korábban a nők sokkal több egyenlőtlenséget szenvedtek el, mint manapság. Ám ha nem is idézzük fel a nők hajdani küzdelmének minden részletét, egy szép virágcsokor vagy szolid ajándékcsomag kiváló nőnapi ajándék ötlet kislányoknak.

Céges nőnapi ajándék ötletek

A céges nőnapozás sok helyen kissé kényszeredettre sikerül. A cégvezetők rögtönzött nőnapi köszöntéssel öntik nyakon a muskátlit (ha egyáltalán jut idő muskátlit venni). Elegánsabb módja, ha a cég vezetése rászán legalább egy negyed értekezletet a céges nőnapi ajándék ötletekre.

Semmi esetre kell túlzásba esni: de pár szót el lehet mondani így, meg úgy is, pár virágcsokrot át lehet adni így is, meg úgy is. Miért ne történne ez úgy, hogy az tetszést arasson a nők körében? A Meglepetésemnek természetesen van pár használható elképzelése ezen a téren is, tekintse át a cégeknek szánt nőnapi ajándék ötleteinket.

Az oldal tetejére