Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Különleges karácsonyi ajándékok

Különleges karácsonyi ajándékcsomagok országos házhozszállítással. Gourmet ajándék összeállítások. Válasszon fényképnyomtatást, üdvözlőkártyát vagy más kiegészítőt az ajándékcsomaghoz. Előrendeléseket is felveszünk.

Rendezés:

Karácsonyi különlegességek

Hogy mitől különlegesek a Meglepetésem karácsonyi ajándékai? Mindenekelőtt a magas minőségű, prémium beltartalom miatt. Ez kiváló beszállító partnereinknek köszönhető elsősorban, akik egyenként maguk is nagyon magas elvárásokkal készítik el saját termékeiket. 

Ezért nekünk lényegében már “csak” annyi a dolgunk, hogy ezeket a kiváló árukat a megfelelő módon állítjuk össze, formáljuk őket exkluzív karácsonyi csomagokká. Évről-évre igyekszünk a legújabb karácsonyi ajándék trendeknek megfelelően mindig valamilyen újdonsággal is előrukkolni, például egy szép gourmet ajándékcsomag formájában, ugyanakkor a hagyományos ünnepi igényeket is kiszolgálni.

Ha egy karácsonyi ajándékcsomag koncepciója megvan, még nem ért véget a munka, hiszen jöhetnek egyedi igények, személyes üzenetek, fotók, vagy kiegészítő termékek is. A kombinációk száma végtelen, ezért is élvezzük ezt a munkát! 

Kivételes tartalomhoz különleges csomagolás

Miután véglegessé vált egy csomag, helykitöltő szalmával biztosítjuk, hogy az összetevők ne sérüljenek szállítás közben. Legvégül következik a nagy műgonddal kivitelezett csomagolás. Aki azt hinné, hogy ez egy lényegtelen momentum, az nagyon is téved: hiszen a csomagolással szembesül a megajándékozott először, az ajándékozáskor a külcsín alapozza meg az egész élményt. 

Itt sem törekedhetünk másra, csak a legmagasabb színvonalra és mutatós alapanyagokra, hogy a végeredmény minden esetben egy igazán különleges karácsonyi ajándékcsomag legyen!

Egyedi karácsonyi ajándékcsomag

Bár nagy gyakorlatunk van különféle karácsonyi ajándékcsomagok kitalálásában, jól tudjuk, látogatóink közül is sokan használják képzelőerejüket. Kreativitásának semmi sem szabhat gátat: egyszerűen csak válassza az egyedi ajándék összeállító felületünket

Itt minden egyes darabot Ön adhat hozzá a saját egyedi csomagjához. Ön határozza meg a termékeket, kombinálhat kimondottan karácsonyi ajándékokat más, minden alkalomhoz passzoló ajándékokkal. Hozzáadhat kiegészítőket és a csomagolás is 100%-ban az Ön választásán áll.

Tegyen egy próbát, meglátja, a végeredmény lenyűgöző lesz! 

Még pár érv, miért is vagyunk különlegesek

  • Garanciát adunk a szállításra. Vagyis bármilyen baj történne a csomagjával szállítás közben, azt pótoljuk vagy megtérítjük. 
  • Gyorsak vagyunk. Az egész ország területére kiszállítunk, akár 1-2 napon belül. Nem hiszi? Teszteljen bennünket!
  • Külföldről Magyarországra, és Magyarországról külföldi országokba is kérhet ajándékküldést. Előbbi esetben ráadásul ugyanazon az áron dolgozunk, mint a belföldi ajándékküldésnél. 
  • Euróban is fizethet. Az alap pénznem a forint, de bármikor átválthat euróra, ha Önnek az a megfelelőbb.
  • Többféle módon is fizethet. Bankkártya, PayPal, banki átutalás, utánvét - ezek mind érvényes fizetési módok, amikor véglegesíti a karácsonyi ajándék rendelést. 
Minden adott tehát, hogy az idei karácsonyi ajándékozás különleges legyen - boldog karácsonyt!
Az oldal tetejére